Teknősvár magánóvoda

Aktuális

 

 

Élet az óvodában

Élet a teknőrvár magánóvodában

 

Partnereink

Nyári táborok

Június 15-19 - Cirkusz tábor

Figyelem! Figyelem! Közhírré tétetik: Kecskemétre érkezik a TEKNŐSVÁR CIRKUSZA! Lesz sok móka, kacagás, kemény kalap és krumpliorr, mutatványok és mutatványosok! Előkerülnek a zsonglőrlabdák, buzogányok, virágbotok; megjelenik az olajozott láncú egykerekű, és a gondosan behangolt hangszerek. Mindenki próbára teheti ügyességét! Gyertek, gyertek! Várunk Benneteket!
 

Június 22-26 - Mancs őrjárat tábor

Nincs túl nagy falat, vagy túl kicsi kutya, Mancs őrjárat az őrtoronyba! Légy részese te is a kalandnak! Tarts velünk! Találkozz igazi hősökkel és játssz együtt kedvenceiddel! Csatlakozz csapatunkhoz, hiszen Ryder hív minket!
 

Június 29 - Július 03 - 5 nap alatt a Föld körül

Azt mondod lehetetlen?! Ugyan! Mi teszünk arról, hogy igaz legyen! Ámuljunk el együtt a Föld csodáin! Fedezzünk fel és kalandozzunk ismeretlen ösvényeken! Bukkanjunk rá világunk rejtett kincseire, ismerjünk meg több színes kultúrát és a világ összes népét! Csatlakozz expedíciónkhoz!
 

Július 06-10 - Szuper jó tábor

Szeretnél a legnagyobbaktól tanulni? A Teknős vár óvoda meghirdeti Szuperhős Akadémiáját. Ehhez hasonló még nem történt soha, hiszen az Igazság ligája mellé felsorakozik a Bosszúállók, a Tini titánok, a Miraculous csapata, és felbukkannak a Pizsihősök is. Gyere, keressük meg a saját szuper erőd! Harcra fel!
 

Július 13-17 - FitTekik

Végre eljött az ideje annak, hogy kitörj a négy fal közül és egész nap ugrálj, fuss, bukfencezz és meg se állj addig amíg lemegy a nap. Nálunk kipróbálhatsz többféle mozgásformát! Minden nap egy újabb lehetőség. A lényeg az hogy maradjunk folyamatos mozgásban!
 

Július 20-24 - Star wars - űrkadét képző tábor

A galaxis feletti uralom megszerzése nem könnyű feladat még az Erő sötét oldalát használóknak sem. Ismerkedj meg a félelmetes Sith Nagyúrral, oldd meg a feladatokat, és kalandozz velünk az izgalmas történetekben! Merülj el te is a Teknősvár világában: ismerkedj az égitestekkel, üstökösökkel, bolygókkal! Legyél Te is űrkadét!
 

Július 27-31 - Gazdálkodj okosan!

Egy hétre a tanya világa beköltözik a Teknősvár udvarába. Ismerd meg a kertészkedés csínyját-bínyját! Házilag készült ételek, italok illata lengi be a környéket. Gondoskodjunk a háziállatokról, kedvességed meghálálják! A lovaglás, a kecskefejés és a nyuszisimogatás idén sem maradhat el!
 

Augusztus 03-07 - Hercegnők és harcosok tábora

Táborunk mindent magába foglal, amit egy hercegnőnek és egy harcosnak tudnia kell. Minden nap más hercegnővel és harcossal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Mialatt a lányok koronát, varázspálcát, topánkát készítenek, a fiúk elmélyülhetnek a lovagi élet rejtelmeiben. Megismerkedünk az udvari élettel, táncolunk, zenélünk, énekelünk.
 

Augusztus 10-14 - Varázsceruza - iskolaelőkészítő / Bogyó és Babóca tábor

Hívogat az iskola, kapuját kitárja… Még egy utolsó kanyart tehetsz, mielőtt belépsz a kapuján! Tarts velünk, hogy felkészültebb légy! Játsszunk iskolásat! De ha még nem készülsz az iskolába, rád Bogyó és Babóca kalandjai várnak! Kik ők? Kik a barátaik? Hol laknak? Mivel töltik a napjaikat? Mindezt megtudhatod, ha velünk tartasz ezen a héten.
 

Augusztus 17-21 - Legokaland a Teknősvárban

Valaha minden szupi-szuper volt a Teknősvár lenyűgöző Lego univerzumában, de a lego-teknősök újabb veszélyekkel kénytelenek szembenézni. Csatlakozz Te is a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapatához! Legyél akár jedi, ninja vagy Csoda Kitty, az építők csapata Téged is vár!
 

Augusztus 24-28 - Indián tábor

Valahol messze a város zajától, ahol a szél lágyan ringatja a Teknősvár sztyeppe dús, zöld füvét, ott élnek békességben az indiánok. Sok hold és nap telt el lelkes munkával, bölény vadászattal, tipi állítással, esőtánccal, kenuzással, lovaglással. Egy különleges napon azonban a Nagy Szellem elküldte a Fehér bölényt erre a békés földre és az igazi kaland kezdetét vette! Ha izgalomra vágysz, tarts velünk rézbőrű barátunk!
 
 

 

Teknősvár Óvoda 6000 Kecskemét, Magvető u. 17. | Tel.: 06-20-250-9444 | Fax.: 06-76-505-106 | E-mail: info@teknosvar.hu | Web: www.teknosvar.hu