Teknősvár magánóvoda

Aktuális

 

 

Élet az óvodában

Élet a teknőrvár magánóvodában

 

Partnereink

Nyári táborok

Június 18-22: Cirkusz tábor 

Figyelem! Figyelem! Közhírré tétetik: Kecskemétre érkezik a TEKNŐSVÁR CIRKUSZA! Lesz sok móka, kacagás, kemény kalap és krumpliorr, mutatványok és mutatványosok! Előkerülnek a zsonglőrlabdák, buzogányok, virágbotok; megjelenik az olajozott láncú egykerekű, és a gondosan behangolt hangszerek. Mindenki próbára teheti ügyességét! Gyertek, gyertek! Várunk Benneteket!
 

Június 25-29 - T-Rex Express tábor

Érdekelnek a dinoszauruszok? Tudni szeretnéd, hogy hogyan néztek ki? Vajon hol éltek és mikor? És miért haltak ki? Gyere velünk, és szállj fel a T-rex Expressre, és utazzunk el együtt a dinók lenyűgöző világába! 
 

Július 02-06 - Lego kaland tábor

Üdvözlünk a Teknősvár lenyűgöző LEGO univerzumában! Gyere el hozzánk és izguld végig a LEGO jedik legújabb küldetését, készülj fel az új LEGO Ninjago kalandra, fedezzük fel együtt, hogy működik a NEXO Erő, és érezd otthon magad Gotham Cityben!
 

Július 09-13 - Kis kedvencek titkos élete tábor

Van otthon házi kedvenced? Szeretnél róluk többet megtudni? Gyere, kukkants be velünk a kis kedvencek titkos életébe! Vajon mit eszik Hógolyó? Gigi és Max hazatalál? Norman hogy viselkedik, amikor a gazdája nincs otthon? Cukcsi vajon megtanul beszélni? Szakértővé válhatsz és mindenre választ kapsz, ha velünk tartasz! 
 

Július 16-20 - Star wars tábor

A galaxis feletti uralom megszerzése nem könnyű feladat még az Erő sötét oldalát használóknak sem. Ismerkedj meg a félelmetes Sith Nagyúrral, oldd meg a feladatokat, és kalandozz velünk az izgalmas történetekben! Merülj el te is a Teknősvár világában, tanulj a sithektől és fejleszd a tudásod!
 

Július 23-27 - Én kicsi pónim tábor

Szívesen helyet cserélnél Pinkie Pie-al, Rainbow Dash-al vagy bármelyik póni lánnyal? Gyere és próbáld ki milyen az ő életük! Állj te is Celestia hercegnő oldalára! Válj te is igazi hőssé a hűséggel, a vidámsággal, a nagylelkűséggel és a harmónia többi elemével!
 

Július 30-augusztus 03 - Tanya tábor 

Találkoztál már Jani papával? Láttad az új tanyáját? Fejtél már kecskét? Ültél már csacsin? Húzott már téged Csini a lovas kocsin? NEM? Akkor Feltétlenül itt a helyed! Ezt nem szabad kihagynod! Vagy IGEN? Ugye, hogy megunhatatlan! Szöszi mama paprikás tojásánál nincs jobb... Igaz? Gyere velünk a tanyára! Szöszi mama, Jani papa és a tanya lakói szeretettel várnak mindenkit!
 

Augusztus 06-10 - Mancs őrjárat tábor

Nincs túl nagy falat, vagy túl kicsi kutya, Mancs őrjárat az őrtoronyba! Légy részese te is a kalandnak! Tarts velünk! Találkozz igazi hősökkel és játssz együtt kedvenceiddel! Csatlakozz csapatunkhoz, hiszen Ryder hív minket!
 

Augusztus 13-17 - Verdák tábor

Villám McQeen, a lelkes, de kezdő versenyautó mindenképpen meg akarja nyerni a Szelep Kupát, amit idén először a Teknősvár óvoda udvarán rendeznek meg. A versenyre benevezett már néhány híres versenyző is: Sally, Matuka, Hudson, Ramone és Mack is. Készen állsz, hogy találkozz a legmenőbb verdákkal? Akkor biztonsági öveket becsatolni: vigyázz, kész, rajt!
 

Augusztus 27-31 - Kisteknősök konyhája tábor

Főzni minden kis óvodás tud. Nem hiszed? Mi bebizonyítjuk. Saját konyhánkban megismerkedhetsz többféle hagyományos étel elkészítésével. Villámreggelit készítünk, segítünk az ebédfőzésben, desszertet és kelt tésztaféléket sütünk. A hetet díszebéddel zárjuk, jó étvágyat kívánunk a táborozáshoz! 
 
 
 

Tudnivalók


A tábor nyitva tartás: 08.00 – 17.00

A tábor díja: 25.000 Ft/hét (jelentkezéskor 5000.- előleget kérünk, és a kitöltött nyilatkozatot)
A tábor díja tartalmazza a napi négyszeri étkezést, és minden eszközt, amire a programok során szükséged lehet, valamint a két táborvezető pedagógus állandó jelenlétét.
 

Mire lesz szükséged a táborokban?

Váltó ruhára, ágyneműre, pizsamára, fogkefére, fogkrémre, kitöltött nyilatkozatra
 

Teknősvár Óvoda 6000 Kecskemét, Magvető u. 17. | Tel.: 06-20-250-9444 | Fax.: 06-76-505-106 | E-mail: info@teknosvar.hu | Web: www.teknosvar.hu