Teknősvár magánóvoda

Aktuális

Élet az óvodában

Élet a teknőrvár magánóvodában

 

Partnereink

Kedves Anyuka! Kedves Apuka!

Engedjék meg, hogy pár szóban elmeséljem, hogyan született a Teknősvár Magánóvoda.

Először is sikerült szert tennem egy olyan magával ragadó, varázslatos épületre, mely már évek óta üresen állt. Ez az épület a várostól pár percre, forgalomtól mentes, csendes, nyugodt utcában található, hatalmas, ősfás park társaságában. Sokat gondolkoztam az épület hasznosításán, hogy mit kezdjek vele. Mivel három gyermeket nevelünk – a nagyobbik lassan már óvodáskorú – jött a kérdés: „Hová járjon a fiam óvodába?” Az elvárásaimnak megfelelő intézményt sajnos nem találtam. Majd a feleségem ötlete megadta kérdésemre a választ: „Nyissunk egy minden igényt kielégítő óvodát!”

Minden szülő mindenből a legjobbat szeretné adni gyermekének, ebben nem különbözöm én sem Önöktől. Ennek tudatában láttam munkához. A végeredmény egy minőségi óvoda, amely kompromisszumok nélkül épült fel. A magas színvonalú működéshez komplex pedagógiai program, és a hozzá tartozó személyi és tárgyi feltételek maximálisan rendelkezésre állnak!

 

Továbbiakban most már beszéljen magáért a Teknősvár Magánóvoda! Jöjjenek el és győződjenek meg róla személyesen! Szeretettel várom Önöket és gyermekeiket!

 

 

Tisztelettel: Kubicsek András

Teknősvár Óvoda 6000 Kecskemét, Magvető u. 17. | Tel.: 06-20-250-9444 | Fax.: 06-76-505-106 | E-mail: info@teknosvar.hu | Web: www.teknosvar.hu