Teknősvár magánóvoda

Aktuális

Eseményterv

Szeptember:
 Szülői értekezlet
 Szüret
 Mihály napi vásár
Október:
 Állatok Világnapja
 Tök jó nap
 Halloween-i jelmezes mulatság
November:
 Márton napi felvonulás
 András nap
 Elsősök látogatása
December:
 Mikulás ünnepség
 Karácsonyi készülődés
 Karácsonyi ünnepség
Január:
 Látogatás a pékségbe
 Házi versmondó találkozó

Élet az óvodában

Élet a teknőrvár magánóvodában

 

Partnereink

Teknősvár magánóvoda nevelői

Kubicsekné Szabó Tünde - tulajdonos

Kubicsekné Szabó Tünde vagyok, három gyermek édesanyja. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy 2011-ben létrehoztuk a Teknősvár Magánóvodát. Tulajdonosként legfőbb célom, hogy a hozzánk járó gyermekek színes egyéniségű, kedves, derűs, mindenre nyitott óvodásként jussanak el az iskolás korig. Ehhez a munkához azonos értékrenddel bíró, megfelelően képzett, motivált pedagógusokat kerestem. Igyekszem pozitív, ösztönző, támogató légkört kialakítani, melyben munkatársaimmal jó érzés a közös célokért és óvodásaink jövőjéért együtt dolgozni.

Kanizsainé Viczai Annamária - óvodapedagógus

Kanizsainé Viczai Annamária vagyok, 1998-ban végeztem a Kecskeméti Tanítóképző Főiskola óvodapedagógus-tanító szakán. Pedagógiai hitvallásom alapja, hogy segítsem a rám bízott gyermekeket abban, hogy egyéni adottságaiknak megfelelően fejlődve ismerhessék meg önmagukat és az őket körülvevő világot. Mindezt a komplexitás segítségével, változatos tevékenységek gyakorlásával, játékos ismeretszerzéssel, szeretetelvű neveléssel kívánom elérni. Egyik szívügyem az anyanyelvi nevelés, ezért szakirányú továbbképzésen is részt vettem. Jelenleg a Dzsungel csoportban várom a gyermekeket.

Árva-Tóth Zsoltné Erika - dajka

Árva-Tóth Zsoltné Erika vagyok. Kecskeméten születtem. Egy fiam és két nevelt gyermekem van. 2010-ben végeztem a dajka képzőt. Mindig szerettem volna gyerekek között lenni. Megismertetni velük a szereteten alapuló értékrendet, az odafigyelést. Hiszem, hogy ha én így viszonyulok hozzájuk, akkor a pozitív példa viszonzásra talál. Szeretem a munkám, a nevelő közösséget. Örülök, hogy itt dolgozhatok. Motivál a tisztaság, a rend és a gondoskodás.

„A gyermek védtelen kis teremtmény, akinek gondját viseljük, e gondoskodásért cserébe, nap mint nap mind azzal a szeretettel halmoz el minket, amit mástól nem kapunk meg.”

György Zsanett - óvodapedagógus

György Zsanett vagyok, a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán végeztem 2013-ban, majd 2016-ban a Szegedi Tudományegyetem neveléstudományi mesterszakán szereztem diplomát. Korábban lehetőségem nyílt Csehországban és Szlovákiában interkulturális kompetencia fejlesztő tréningeken részt venni, és az ott tanultakat igyekszem a mindennapi nevelőmunkámba beépíteni.  Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem neveléstudományi mesterszakán tanulok. Elengedhetetlennek tartom, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az óvodában, és eközben kapják meg a szeretetet és biztonságot. Arra törekszem, hogy minden gyermek életkorának, egyéniségének megfelelő, differenciált fejlesztést kapjon, és az óvodás évek végére elérje az iskolakezdéshez szükséges érettséget. Jelenleg a Némó csoportban várom a kisgyermekeket.

Hajagos Eszter - óvodapedagógus

Hajagos Eszter vagyok, diplomámat a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán, óvodapedagógus szakon szereztem meg 2015-ben. Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy fiatal pedagógusként ebben a magán óvodában helyezkedhettem el. Szeretném minden rám bízott gyermek fejlődését a leghatékonyabban elősegíteni, a szeretetteljes légkört és az érzelmi biztonságot megteremteni a csoportban. Célom, hogy mindnyájan érdeklődéssel forduljanak az őket körülvevő világ felé, annak felfedezése és megismerése öröm legyen számukra. Tapasztalataimat kreativitásommal és szorgalmammal igyekszem bővíteni.

Gyűrűsné Hornyák Éva - klasszikus balett

A Pécsi Művészeti Gimnázium elvégzése után, a Magyar Táncművészeti Főiskolán szereztem klasszikus balett tanári diplomát 2002-ben. A tanítás mellett folyamatosan táncoltam 14 éven át a Győri Nemzeti Színházban, mint táncművész. 3 éve költöztünk a Férjemmel és a Kisfiammal Kecskemétre, ahol számomra nem volt kérdés, hogy a kisgyerekekkel szeretném megismertetni a balett csodálatos mozgásvilágát, így megalapítottam a PasséBalett Iskolát.
Foglalkozásaink célja a helyes mozgás megtanítása, és hogy játékos feladatokon keresztül, erősödjön a lábfejük és a testtartásuk javuljon. Kreativitást elősegítő feladatokat is kapnak a gyerekek, amik kikapcsolják őket. Koncentráció-, beszéd- és mozgásfejlesztő hatása az óráimnak már az első félévben megfigyelhető.

Trencsényi-Csiha Tímea - néptánc

Trencsényi-Csiha Tímea, 6 éves ikerkislányok édesanyja vagyok.
Néptánc oktató, a Ballószögi Kincsecskék gyermek néptánc csoport művészeti vezetője.
Kislány korom óta táncolok, a népzene és a néptánc mindennapjaim része,a kecskeméti Szórakaténusz Játékmúzeumban Aprók táncházát tartok, tagja vagyok a kecskeméti Kurázsi Táncműhelynek is.
Szeretettel várom a kisgyermekeket a Teknősvár Óvodában néptánc foglalkozásaimra.
Játszunk, táncoljunk együtt! 

Marozsi Gábor - foci

Marozsi Gábornak hívnak, a Szegedi Tudomány Egyetem Juhász Gyula Pedagógus Képző karának BSC Edzői szakán vagyok első éves hallgató.  2017 Júniusban végeztem egy két éves Sportedző-és  Személyiedző szakos oktatáson, és ugyanebben az évben Márciusban sikerült megszereznem a Grassroots "C" licenszes edzői diplomát.  Jelenleg edzőként és játékosként is  tevékenykedek az SC Hírös-ép Egyesületnél és a Scoregoal Kecskeméti Futsal Clubnál.  Ezek mellett játékvezetőként is működök, ahol minden hétvégén számtalan mérkőzésen veszek részt. Régi álmom, hogy minél több gyereknek segítshessek a labdarúgás elsajátításában és megtisztelő feladat, hogy 2017 Szeptemberétől a teknősvári ovodásokkal dolgozhatok együtt.

Szabados Andrea - gyógypedagógus-logopédus

1990-ben végeztem a kecskeméti Tanítóképző Főiskolán általános iskolai
tanítóként. Már a kezdetektől a differenciálás és az egyéni
képességfejlesztés híve voltam, ezért jelentkeztem a Gyógypedagógiai
Főiskolára, ahol 2000-ben végeztem. Azóta dolgozom Kecskeméten
logopédusként. 2015-ben szakvizsgáztam fejlesztő, differenciáló pedagógia
szakon.
2015 szeptemberében csatlakoztam a Teknősvár csapatához. 

 

Teknősvár Óvoda 6000 Kecskemét, Magvető u. 17. | Tel.: 06-20-250-9444 | Fax.: 06-76-505-106 | E-mail: info@teknosvar.hu | Web: www.teknosvar.hu