Bemutatkozunk

Engedjék meg, hogy pár szóban elmeséljem, hogyan született a Teknősvár Magánóvoda és Bölcsőde.

Magával ragadó, varázslatos, már évek óta üresen álló épületet vásároltunk Feleségemmel, Tündivel Kecskemét városától pár percre forgalomtól mentes, csendes, nyugodt utcában, hatalmas ősfás park társaságában. Sokat gondolkoztam az épület hasznosításán. Kezdetben nem tudtam, mit kezdjek vele.

Teknősvár Magánóvoda és Bölcsőde

Három Gyermeket nevelünk. A legnagyobb már óvodáskorú lett, amikor jött a kérdés: „Hová járjon a Fiúnk óvodába?”

Az elvárásainknak megfelelő intézményt sajnos nem találtunk, de Feleségem, Tündi, ötlete megadta a választ: „Nyissunk egy minden igényt kielégítő óvodát!”

Az elhatározás nagyszerű dolog, és mi örömmel vágtunk bele a megvalósításba.

Tudjuk és értjük, hogy minden szülő a legjobbat szeretné adni Gyermekének, ebben nem különbözöm én sem Önöktől. Ennek tudatában láttam munkához. A végeredmény egy minőségi óvoda lett, amely kompromisszumok nélkül épült fel.

A magas színvonalú működéshez komplex pedagógiai program és a hozzá tartozó személyi és tárgyi feltételek maximálisan rendelkezésre állnak.

2022 őszén megnyitottuk a Teknősvár Bölcsődét egy második épületünkben, önerőből építve, ahol egy óvodás és egy bölcsődés csoport áll a gyermekek rendelkezésére.

Ma elmondhatom, Feleségemmel a legjobb döntést hoztuk, és egyben büszkék vagyunk a teljes intézményre: a Teknősvár Magánóvoda és Bölcsőde nyílt kapukkal várja Gyermekét.

Meséljenek tovább rólunk a képek.

Tisztelettel:

Kubicsek András

Keressen minket bizalommal!

Köszönettel várjuk megkeresését, amire 1 munkanapon belül reagálunk és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

Érdeklődöm