Rólunk

Intézményeink hatalmas ősfák árnyékában, napfényes, tágas termeiben nemzetközi színvonalú izgalmas játékokkal várja az óvodás és bölcsődés korú gyermekeket.

Célunk, hogy rendszeresen olyan programokat szervezzünk a gyermekeknek, amik újdonságot és felejthetetlen élményt nyújtanak.

Teknősvár Magánóvoda és Bölcsőde

Az óvoda épületében kettő csoportban, a bölcsőde épületében egy óvodai és egy bölcsődei csoportban foglalkoznak magasan kvalifikált, rendkívül elhivatott pedagógusok a gyermekekkel.

A különböző csoportmunkák lehetővé teszik, hogy minden gyermek saját tempójában, érdeklődése szerint tevékenykedhessen. A csoportokban 2 diplomás pedagógus és 1 szakképzett dajka segíti a gyermekek életét.

Mindennapi Gyermekélet nálunk

Mindennapjainkban kiemelt szerepet tölt be a környezettudatosság, a mozgás, az egészséges életmód. Ezekhez rendelkezésünkre áll korszerűen felszerelt tornaszobánk, hatalmas udvarunk, melyen kressz-pálya, színpad, csúszdavár és egyéb mozgásfejlődést segítő játékok találhatóak.

Intézményünk saját főzőkonyhával rendelkezik, mely biztosítja a gyermekek számára a megfelelő minőségű ételeket.

A gyermekek és szüleik több fakultatív foglalkozás közül választhatnak. Különböző mozgásos fejlesztés - foci, balett, néptánc, úszás, TSMT torna. Kognitív képességeket fejlesztő elfoglaltságok is rendelkezésükre állnak - egyéni fejlesztés fejlesztőpedagógussal, logopédia, angol.

Az óvodapedagógusok munkáját mindezekkel kiegészítve egyértelmű célunk, hogy az óvodás kor végére az alap iskolaérettség mellett az önállóság, belső kontroll, nyitottság, rugalmasság, kreativitás, együttműködési készség magasszintű megvalósulása mellett széles látókörű, a világra nyitott, kíváncsi, egészséges gyermekeket indítsunk útjára.

A szülők és a gyermekek közös kényelmét figyelembe véve óvodabusz szolgáltatás áll a rendelkezésre, melynek segítségével elérhetővé válnak különböző szórakoztató, gyermeki látókört kiszélesítő városi tevékenységek (pl. bábszínház).

Pedagógiai programunk - Tehetséggondozás

Gyermekképünk alapja, hogy minden óvodásunk mentálisan, fizikálisan és pszichésen is kiegyensúlyozott legyen. Emellett célunk az egészséges életmódra nevelés, közösségi és érzelmi fejlődés elősegítése, valamint egyéni készségek és képességek fejlesztése.

Programunkban kiemelt figyelmet fordítunk a pozitív önértékelésre, a kreativitásra, valamint a kulturált magatartásra és a társakkal való együttműködésre.

Programunk néhány kiemelt sarokköve:

  • Zöld Intézmény vagyunk - fenntartható fejlődés elveinek szem előtt tartásával
  • Lelkes Madárbarátok vagyunk
  • Atlétikai versenyeken veszünk részt
  • Versmondó versenyekre nevezünk szívvel-lélekkel

Részletes pedagógiai programunk itt tölthető le.

Kiváló szakmai színvonalat képviselve nyitottan, igényeket felmérve, segítőkészen támogatjuk és foglalkozunk az Önök Gyermekeivel.

„Zseniális topmenedzser abból lesz, aki lehetett teljes értékű óvodás sok mozgással, sok játékkal, mindennapos mesével, és lehetett teljes értékű kamasz lustasággal, teljesítményromlással, merengéssel.” - Vekerdy Tamás

Csak 3 indok, miért válasszanak minket, a Teknősvár Magánóvodát és Bölcsődét:

  1. Kedves – Gyermekközpontúak vagyunk
  2. Barátságos – Gyermekek igényeit maximálisan szem előtt tartjuk
  3. Modern – Legújabb technikai feltételeket biztosítjuk a csoportszobákban és a teljes intézményben

Árak

A teljes díjszabályzatunkért keressenek minket a kapcsolat oldalon lévő elérhetőségek egyikén. Köszönjük!

Keressen minket bizalommal!

Köszönettel várjuk megkeresését, amire 1 munkanapon belül reagálunk és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

Érdeklődöm